Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında dua etmek

Rüyada mezar başında dua etmek

Rüyada mezar başında dua etmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yenileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada mezar başında dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık başında dua etmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar başında dua okumak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hayır dualarına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın başında dua etmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezar başında dua etmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın başında dua okumak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında dua etmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments