Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gelin görmek

Rüyada ölüyü gelin görmek

Rüyada ölüyü gelin görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü gelin gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada ölü gelin damat görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini gelin olarak görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü gelin görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, daima secde ve şükür edeceğine inanılır.

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet eder.

Rüyada gelininin doğum yaptığını görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin gelin olduğunu görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına inanılır.

Rüyada sakal gelin görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments