Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle tatlı yemek

Rüyada ölüyle tatlı yemek

Rüyada ölüyle tatlı yemek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle tatlı yemek gördüyseniz:

  • Olaylara yenilikçi yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölüyle tatlı yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden tatlı yemek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Rüyada ölü birinden tatlı almak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine tatlı vermek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, makamının artacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments