Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine tatlı vermek

Rüyada ölü birine tatlı vermek

Rüyada ölü birine tatlı vermek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine tatlı vermek gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tatlı almak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada ölü birine tatlı vermek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dolandırılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada ölüden tatlı almak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments