Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye tatlı yedirmek

Rüyada ölüye tatlı yedirmek

Rüyada ölüye tatlı yedirmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yokluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin tatlı yediğini görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yeni hobiler edinileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada tatlı biber yediğini görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments