Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden tatlı yemek

Rüyada ölüden tatlı yemek

Rüyada ölüden tatlı yemek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada ölüyle tatlı yemek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalettir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden tatlı yemek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birine tatlı vermek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tatlı almak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments