Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden tatlı almak

Rüyada ölü birinden tatlı almak

Rüyada ölü birinden tatlı almak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, daha güçlü hale geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden tatlı almak gördüyseniz:

  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada ölüden tatlı yemek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle tatlı yemek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dış ticarete atılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden tatlı almak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine tatlı vermek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden tatlı almak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments