Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada ölmüş anneye yiyecek vermek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe yiyecek vermek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol yiyecek görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerinin yaver gideceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabından yiyecek almak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada yiyecekler görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Rüyada yiyecek yardımı almak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada çeşit çeşit yiyecek görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Rüyada bedava yiyecek almak karasızlık yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments