Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yeşil soğan almak

Rüyada birinden yeşil soğan almak

Rüyada birinden yeşil soğan almak bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin önünde olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yüksek diploma alacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, kötü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden yeşil soğan almak gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil soğan satmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hem işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan yolmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ekmek görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, duraklama yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, birikim yapılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan sattığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, kısmetin bollaşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments