Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye sesli ağlamak

Rüyada ölüye sesli ağlamak

Rüyada ölüye sesli ağlamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, beklenilen takdiri alacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kısmetin bollaşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada ölünün arkasından sessizce ağlamak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye sesli ağlamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye sessizce ağlamak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, malvarlığının çok daha artacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada sessizce ağlamak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, şansının da döneceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sesli şekilde ağlamak gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kısık sesle ağlamak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada sessiz ağladığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, darlığa düşmeyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments