Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessizce ağlamak

Rüyada sessizce ağlamak

Rüyada sessizce ağlamak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sessizce ağlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada kısık sesle ağlamak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sesli ağlamak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada sesli ağladığını görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada sessizce çok ağlamak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, huzur ve saadet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sessizce ağlamak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yeni hobiler edinileceğine, insanlarla uyumunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan sesine ağlamak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments