Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş görmek

Rüyada kumaş görmek

Rüyada kumaş görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz kumaş kesmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kumaş satın almak zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumaş pantolon görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kumaş görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise kumaşı görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Rüyada desenli kumaş görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Rüyada mor kumaş görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada perdelik kumaş görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments