Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kolonya şişesi görmek

Rüyada boş kolonya şişesi görmek

Rüyada boş kolonya şişesi görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok eğleneceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada boş kolonya şişesi gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada saça kolonya sürmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada lavanta kolonyası görmek huzurunun yerine geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada gül kolonyası görmek birçok işin birlikte yapılacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kolonya almak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, büyük borçlar alınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kolonya almak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine tabir olunur.

Rüyada kolonya koklamak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments