Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kavun vermek

Rüyada ölüye kavun vermek

Rüyada ölüye kavun vermek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye kavun vermek gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada ölüye kavun vermek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kavun almak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölü birinden kavun almak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinden kavun almak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Rüyada dalında kavun görmek yeni bir eve taşınacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun suyu içmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Rüyada kavun yediğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kazançlı işlere girileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Rüyada uluk kavun görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments