Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kavun almak

Rüyada ölüden kavun almak

Rüyada ölüden kavun almak fakir fukaraya yardım edeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölüden kavun almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ölüden kavun almak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, borçlarının hafifleyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye kavun vermek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada ölü birinden kavun almak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun sattığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak herkesin şaşırtılacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş kavun görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada kavun yerken görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işarettir.

Rüyada sarı kavun yemek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments