Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun suyu içmek

Rüyada kavun suyu içmek

Rüyada kavun suyu içmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kavun suyu içmek gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Rüyada kavun suyu içmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, vefakar bir insan olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susamak su içmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeğe su içmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, büyük bir servete kavuşacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine su içmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sabit geliri olacağına işaret eder.

Rüyada bakır tastan su içmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşme suyu içmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu içmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments