Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden kavun almak

Rüyada ölmüş birinden kavun almak

Rüyada ölmüş birinden kavun almak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinden kavun almak gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Rüyada ağaçta kavun görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, kötü günlerin biteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş kavun görmek büyük ferahlık yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, özel hayatında mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kavun satmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada bahçeden kavun toplamak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun sattığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış kavun görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada birine kavun yedirmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments