Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden çikolata almak

Rüyada ölüden çikolata almak

Rüyada ölüden çikolata almak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ticaretinin de hızlanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden çikolata almak gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada ölüye çikolata vermek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden çikolata almak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ölüden çikolata almak sıkıntılı günler geçirileceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada damla çikolata görmek her zaman kötülük için çalışacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret eder.

Rüyada düğünde çikolata yemek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments