Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü uyandırmak

Rüyada ölü uyandırmak

Rüyada ölü uyandırmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntının günden güne artacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ölü uyandırmak gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü uyandırmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüp uyanmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada ölü uyandırmak çok büyük menfaatler kazanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Rüyada ölürken uyanmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada zor uyanmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada camide uyanmak kazançların artacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada korkup bağırarak uyanmak herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments