Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp mezara girmek

Rüyada ölüp mezara girmek

Rüyada ölüp mezara girmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara girmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Rüyada ölüp mezara girmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada diri mezara girmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada mezar içine girmek ana baba sözü dinlemeye, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı canlı mezara girmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlıyken mezara girmek musibetlerle karşılaşmayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işarettir.

Rüyada ölmek mezara girmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle mezara girmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulur.

Rüyada canlı mezara girmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments