Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek mezara girmek

Rüyada ölmek mezara girmek

Rüyada ölmek mezara girmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdiklerini de koruyacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara girmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada ölmek mezara girmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, çocuklar gibi şen olacağına delalet eder.

Rüyada gece mezarlığa girmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine işaret eder.

Rüyada açık mezara girmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada mezarın içine girmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, yolculuğa, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlıyken mezara girmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, güzel huylarının değişeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın içine girmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara girmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, nimet ve berekete ereceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulur.

Rüyada canlı mezara girmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments