Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içine girmek

Rüyada mezar içine girmek

Rüyada mezar içine girmek doyasıya sefasını süreceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içine girmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Rüyada canlıyken mezara girmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada mezara girmekten korkmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok iyi şeylere, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezara girmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezara girmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içine girmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı girmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezarın içine girmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, bir süre bu durumun devam edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Rüyada diri mezara girmek ağız tadının da kaçacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments