Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı mezara girmek

Rüyada canlı mezara girmek

Rüyada canlı mezara girmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı mezara girmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada canlı mezara girmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada canlıyken mezara girmek kederden ve stresten kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı olarak mezara girmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Rüyada mezara canlı girmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına inanılır.

Rüyada canlı tabuta girmek kısa süre içinde engelleneceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek geçmişi unutup geleceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments