Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı canlı mezara girmek

Rüyada canlı canlı mezara girmek

Rüyada canlı canlı mezara girmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Rüyada canlıyken mezara girmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Rüyada canlı canlı mezara girmek çaresiz kalacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, geleceğine işarettir.

Rüyada canlı olarak mezara girmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mezara canlı girmek üzüntülü haberler alacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada canlı mezara girmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tabuta girmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments