Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlıyken mezara girmek

Rüyada canlıyken mezara girmek

Rüyada canlıyken mezara girmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, makam ve rızık sağlayacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, elindekileri de yitireceğine, yoksulluğa işarettir.

Rüyada canlıyken mezara girmek gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada canlı olarak mezara girmek sorunların üstesinden geleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada canlıyken mezara girmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezara canlı girmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada canlı mezara girmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara girmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments