Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü mezarında görmek

Rüyada ölüyü mezarında görmek

Rüyada ölüyü mezarında görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bahtın açık olmasına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ölüyü mezarında gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hayatınızdaki yerlerini veya onlar için yaptıklarınızı unuttuklarını düşünebilirsiniz.

Rüyada ölüyü mezardan çıkmış görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü mezarında görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, el üstünde tutulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda ölülerin dirildiğini görmek işlerin aksamayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine delalettir.

Rüyada mezardaki ölüleri görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölülerin mezardan çıktığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine yorulur.

Rüyada ölüyü mezarda canlı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments