Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yüzünü açmak

Rüyada ölünün yüzünü açmak

Rüyada ölünün yüzünü açmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü açmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada ölünün yüzünü açmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölüye telefon açmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün mezarını açmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölü mezarı açmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin mezarını açmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, inancından ödün vereceğine yorulur.

Rüyada ölüye yatak açmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün kefenini açmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, istediği evde oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yüzü yıkamak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments