Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yatak açmak

Rüyada ölüye yatak açmak

Rüyada ölüye yatak açmak ana baba dualarının alınacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ölüye yatak açmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada ölüye yatak açmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret eder.

Rüyada yatak açmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafire yatak açmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye telefon açmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini açmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü mezarı açmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, daima secde ve şükür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü açmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün mezarını açmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments