Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün yumurta vermek

Rüyada ölünün yumurta vermek

Rüyada ölünün yumurta vermek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sorunların bu sayede aşılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada ölünün yumurta vermek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizinle uygulanması gerekli çözümler arasında set oluşturabilir.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölüden yumurta almak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü ve yumurta görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, iş hayatında başarılı olmaya, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yumurta pişirmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden yumurta almak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yumurta vermek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada ölüye yumurta vermek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments