Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ve yumurta görmek

Rüyada ölü ve yumurta görmek

Rüyada ölü ve yumurta görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sonunda mutlu olacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ölü ve yumurta gördüyseniz:

  • Evinizi, hayatınızı veya pozisyonunuzu daha iyi hale getirmeye odaklanmalısınız.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Rüyada ölü ve yumurta görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yumurta pişirmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden yumurta almak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ölüye yumurta vermek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden yumurta almak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yumurta vermek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments