Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yumurta yedirmek

Rüyada ölüye yumurta yedirmek

Rüyada ölüye yumurta yedirmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek rahat yaşayacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işarettir.

Rüyada yumurta yedirmek başarısının artacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bunun şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe yumurta yedirmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğa yumurta yedirmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments