Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinden yumurta almak

Rüyada ölü birinden yumurta almak

Rüyada ölü birinden yumurta almak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ün salacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden yumurta almak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada ölüye yumurta pişirmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada ölü ve yumurta görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek geçiminin yerinde olacağına, sorunlarının artacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye yumurta vermek işinde uzmanlaşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yumurta vermek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden yumurta almak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yumurta almak yaşadığı stresin biteceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments