Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden yumurta almak

Rüyada ölüden yumurta almak

Rüyada ölüden yumurta almak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yollarını ayıracağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Rüyada ölüden yumurta almak gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Rüyada ölüye yumurta vermek psikolojik olarak düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinden yumurta almak adaletin geleceğine, sayılacağına ve sevileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yumurta almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, toplumda yükseleceğine delalettir.

Rüyada ölü ve yumurta görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölüye yumurta pişirmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, prestij kazanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Rüyada ölünün yumurta vermek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kararlarına saygı duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yumurta yedirmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments