Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atom görmek

Rüyada atom görmek

Rüyada atom görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, hayatının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada atom gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada atom karınca görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, koltuğunun yükseleceğine işarettir.

Rüyada atom bombası görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atom görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments