Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gözlerini siyah görmek

Rüyada ölünün gözlerini siyah görmek

Rüyada ölünün gözlerini siyah görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gözlerini siyah gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada ölünün gözlerini siyah görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada gözleri siyah görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Rüyada gözlerini siyah görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Rüyada siyah göz görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada siyah gözlü bebek görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments