Rüyada gözlerini siyah görmek

Rüyada gözlerini siyah görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, solan yüzünün güleceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Rüyada gözlerini siyah gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada siyah göz görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkte göz görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi almak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, gıybet edeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek mutluluğundan olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah gözlü görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gözlü bebek görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalettir.

Rüyada siyah göz kalemi sürmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek büyük atılımlarda bulunacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top