Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa gömülü insan görmek

Rüyada toprağa gömülü insan görmek

Rüyada toprağa gömülü insan görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa gömülü insan gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü görmek istediği oranda da eğleneceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü olmak art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü ceviz görmek huzur içinde yatacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada gömülü insan görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gömülü altın bulmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Funda

Rüyamda tanıdığım arkadaşım ve tanımadığım bir kaç kişi sanki bir yere gömülü, toprak içinde demirden tabut gibi bir şeyi kapağını kaldırıyorlar ve içinde cesetler olduğunu çok kötü koktuğunu içinde gömülü insanlar olduğunu söylüyorlar.
Ben de onlara uğraşmayın bosverin gidrlim diyorum. sanki Onları oraya ben gömmüşüm gibi tedirgin oluyorum, sonra acaba benim olduğum ortaya çıkar mı diye düşünüyorum korkuyorum Bunun tabiri nedir acaba

Funda

Çok teşekkür ederim