Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gömülürken görmek

Rüyada ölü gömülürken görmek

Rüyada ölü gömülürken görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yokluğa düşeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada ölü gömülürken gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada ölünün gömülürken dirildiğini görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada ölü gömülürken görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada gömülü bebek görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı açmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine inanılır.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada toprağa gömülü görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada gömülü altın görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments