Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömülü para bulmak

Rüyada gömülü para bulmak

Rüyada gömülü para bulmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada gömülü para bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada gömülü para bulmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gömülü altın bulmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada gömülü para görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini gömülürken görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze gömülürken görmek içine kapanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada toprağa gömülü olmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, insanların hayır dualarını alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü yumurta görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments