Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün geldiğini görmek

Rüyada ölünün geldiğini görmek

Rüyada ölünün geldiğini görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulur.

Rüyada ölünün geldiğini görmek kırılacağına, dertlerinin artacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada ölü gömmeye gelmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün geri geldiğini görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin geldiğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek sadece kendisini düşüneceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün hacdan geldiğini görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments