Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden kan geldiğini görmek

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalettir.

Rüyada ölüden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisine hakettiği ilgiyi göstermiyorsunuz.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada rahminden kan geldiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, şansının açık olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerden kan geldiğini görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek kıtlığın meydana geleceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada memeden kan gelmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada köpekten kan geldiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, haram mal yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada rahminden kan gelmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments