Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün evine geldiğini görmek

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, çok güzel günler göreceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün evine geldiğini gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, haksızlık yapmayacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalettir.

Rüyada evine haciz geldiğini görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek alim ve bilge insan olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments