Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin geldiğini görmek

Rüyada ölü birinin geldiğini görmek

Rüyada ölü birinin geldiğini görmek gözden düşeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, en tepkedeki kimse olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada ölünün geri geldiğini görmek bazı adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada ölü gömmeye gelmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölüden kan geldiğini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine yorulur.

Rüyada ölünün evine geldiğini görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin eve geldiğini görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün eve geldiğini görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, karlı çıkacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada ölünün geldiğini görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün hacdan geldiğini görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments