Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ayağı yıkamak

Rüyada ölü ayağı yıkamak

Rüyada ölü ayağı yıkamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, özlem gidereceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine işarettir.

Rüyada ölü ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınızın görünür olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, nimetin ve kazancın artacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ayağı yıkamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tuvalette ayak yıkamak kazancın katbekat artacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada leğende ayak yıkamak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada anne ayağı yıkamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmede ayaklarını yıkamak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak neşesine kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, ün sahibi birisi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments