Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayarak uçmak

Rüyada atlayarak uçmak

Rüyada atlayarak uçmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada atlayarak uçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Rüyada kanatlı atla uçmak başarıyla geleceğine, adını herkese duyuracağına, sadece kendisini düşüneceğine işaret eder.

Rüyada atın üzerinde uçmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at arabasıyla uçmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada atın üstünde uçmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz atla uçmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine işarettir.

Rüyada atlayarak uçmak zevki sefa içinde olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada atla uçmak bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, komşularla ters düşüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments