Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla uçmak

Rüyada atla uçmak

Rüyada atla uçmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Rüyada atla uçmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada beyaz atla uçmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın üzerinde uçmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada at arabasıyla uçmak çok büyük zararlar edileceğine, problemlerinin biteceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada atlayarak uçmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada atın üstünde uçmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak arzularının yerine geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada kanatlı atla uçmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada atla uçmak ana baba sözü dinlemeye, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments