Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üzerinde uçmak

Rüyada atın üzerinde uçmak

Rüyada atın üzerinde uçmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, içinin ferahlayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada atın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada atın üstünde uçmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atla uçmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at arabasıyla uçmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atla uçmak dileklerinin de kabul olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada atlayarak uçmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kanatlı atla uçmak başarılarını arttıracağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada atın üzerinde uçmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments