Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm döşeğinde olmak

Rüyada ölüm döşeğinde olmak

Rüyada ölüm döşeğinde olmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, iyilik bulacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek terfi alamayacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını ölüm döşeğinde görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek kötü düşmana, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek hükmünün geçmeyeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments