Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işarettir.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, deşarj olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına tabir olunur.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak başarı ve zafer kazanacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada ölüm döşeğinde olduğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments