Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elinin darlığa düşeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek sabit geliri olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde olmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek ona kol kanat gereceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine inanılır.

Rüyada anneyi ölüm döşeğinde görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, onların güvenini sarsacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini ölüm döşeğinde görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments